Eva od nogometa do striptiza

Dva posla bila su joj naporna

Eva od nogometa do striptiza

M. Skaka

Eva Roob rođena je 1985. godine u Nurnbergu gdje se profesionalno bavila nogometom.

Međutim, brzo je shvatila da joj novci koje prima igrajući fudbal nisu dovoljni za život, pa je potražila dodatni posao.

Ali, ne bilo kakav. Zgodna njemačka nogometašica počela je plesati striptiz, a pod umjetničkim imenom Samira Summer učestvovala je i na poznatom sajmu erotike Venusu.

"S nastupa sam dolazila kući u pet ujutro, a već u deset sam morala biti na treningu. To mi je bilo jako naporno i dok sam se tuširala sa suigračicama shvatila sam da dvije profesije ne mogu ići zajedno. Fudbal mi je pružio zabavu, međutim novi posao je puno unosniji", izjavila je ova bivša nogometašica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.