Evertonova mlada zvijezda ušla duboko 'u ofsajd'

Mia Pia mu pravila društvo u Dubaiju

Evertonova mlada zvijezda ušla duboko 'u ofsajd'

E. Škorić

Defanzivac Evertona Mason Holgate zabavljao se u Dubaiju tokom kratke klupske pauze.

Everton je ispao od Liverpoola u FA Kupu, pa su nogometaši Karamela oslobođeni ovog vikenda kada se igra najstarije takmičenje umjesto redovnog premierligaškog kola.

Sam Allardyce je dao igračima malo slobodnog, a najbolje je to iskoristio mladi Holgate, koji je u Dubaiju ispijao šampanjac sa američkom pjevačicom Piom Miom.

Pia Mia je zvijezda Instagrama i američka pjevačica koja obožava skupe provode, a upravo takav jedan joj je omogućio 21-godišnji odbrambeni igrač tima iz Liverpoola.

Sudeći po video prilozima sa zabave, Holgate nije štedio na skupa pića, pa čak se njima i polijevao dok je uživao uz poznatu Amerikanku.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi