Fabinho pao u drugi plan kad su navijači Liverpoola vidjeli njegovu suprugu

Rebeca Tavares u centru pažnje

Fabinho pao u drugi plan kad su navijači Liverpoola vidjeli njegovu suprugu

Endin Čaušević

Brazilski fudbaler Fabinho napustio je Monaco na kraju ove sezone i prije nekoliko dana potpisao je za Liverpool.

Fabinho se u proteklom periodu dosta povezivao s Manchester Unitedom i djelovalo je da je sve završeno, no na kraju je ovaj vezni igrač izabrao Liverpool. On je s Redsima potpisao saradnju na pet godina.

Dolazak Fabinha obradovao je navijače Liverpoola, no kada su vidjeli kako izgleda njegova supruga bili su još više sretniji. Rebecca Tavares je doputovala u Liverpool s Fabinhom na potpis ugovora i odmah je postala "meta" engleskih foto reportera.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije