Fanovi 'umirali' od smijeha kada su vidjeli u čemu se Mayweather pojavio na Super Bowlu

Skupocjena jakna od 5.000 funti predmet ismijavanja

Fanovi 'umirali' od smijeha kada su vidjeli u čemu se Mayweather pojavio na Super Bowlu

Penzinisani američki bokser Floyd Mayweather više ne zna šta će od novca pa je počeo oblačiti stvari koje gotovo niko ne bi.

Tako se sinoć na Super Bowl utakmici u Miamiju pojavio u Louis Vuitton jakni koja vrijedi nevjerovatnih četiri hiljade i 850 funti, ali ista izgleda užasno.

Po sebi ima mnogo detalja, a između ostalog i ušivene torbice te tri kajša preko svega toga. Fotografija, koju je prezentovao pred 23 miliona fanova koliko ih ima na Instagramu, naišla je na brojne kritike.

Fanovi su 'umirali' od smijeha kada su vidjeli šta je obukao pa su pisali sljedeće:

"Zašto želiš hodati okolo i izgledati kao kožna torba?", "Ovaj momak nosi tašnu", "Agent na aerodromu za karte? Prijavljujete li ikakve torbe gospodine? Mayweather: Ne, dobro sam", "Izgleda da ne pokušava platiti cijene avionske prtljage", "Izgledaš kao potpuni idiot", samo su neki od komentara koji su svanuli, ali Floyda to sigurno ne brine mnogo jer je tu i preko milion lajkova.

Inače, on je tokom karijere u kojoj je imao skor 50-0 zaradio čak 706 miliona funti pa se smatra najbogatijim sportistom u ovom stoljeću. Dakle, jedna ovako skupocjena jakna mu nije nikakav problem.

View this post on Instagram

#superbowl #superbowl2020

A post shared by Floyd Mayweather (@floydmayweather) on

Top Komentari

makelele
Garavi Izet Hajrović
10 1
Emir
hahaha pa LV nose samo jakani i sponzoruse mislim halo bolje da je dosao sa utrpanom trenerkom po mogucnosti onom suskavom hahah
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi