Šta nas čeka pred novi vikend Fantasy SportSport.ba lige?

Na jedan tim se mora obratiti pažnja

Šta nas čeka pred novi vikend Fantasy SportSport.ba lige?

Midhat Šljivak

Igrači Fantasy SportSport.ba lige i u vikendu koji je pred nama imat će svoje dileme kada je u pitanju izbor ekipe.

Ono što je jako bitno za sve igrače je činjenica da u 22. kolu neće biti velikih izostanaka, a ekipa na koju treba obratiti pažnju je tuzlanska Sloboda.

Sa klupe je otišao Gradimir Crnogorac, na klupi će protiv Veleža biti Adnan Osmanhodić i Adnan Jahić, pa su moguće određene promjene u igračkom kadru.

Ono što je sigurno je da u ovom kolu u Slobodi zbog kartona neće igrati Abid Mujagić, a na terenu iz ostog razloga u ostalim ekipama neće biti Ivan Enin (Zrinjski), Nikola Dujaković (Krupa), Dejan Uzelac (Borac), te Marko Žulj (Mladost).

Velikih promjena u sastavima bh. premijerligaša vjerovatno neće biti i očekuje se da sve ekipe budu potpuno spremne za utakmice koje ih čekaju.

U proteklom kolu Milan Vušurović je donio najviše bodova igračima Fantasyja. Osvojio je ukupno 10 bodova, a vidjet ćemo može li ovaj fudbaler Radnika nastaviti seriju i u meču protiv Borca. 

Veliki broj igrača odlučio je da u ekipu ubaci veznjaka Tuzla Cityja Gorana Brkića, dok je najčešći kapiten u prošlom kolu bio Semir Štilić, koji nije opravdao očekivanja.

Ako već niste napravili određenu izmjenu unutar tima to možete učiniti do subote u 11:30 sati.

Igranje SportSport.ba Fantasy omogućili su vam Mozzart kladionica i Sarajevska pivara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi