Fatalna dama iz finala Lige prvaka objavila prvu fotografiju bez šminke, svi gledaju dolje!

Sve je zanosnija

Fatalna dama iz finala Lige prvaka objavila prvu fotografiju bez šminke, svi gledaju dolje!

Fatalna dama iz finala Lige šampiona Kinsey Wolanski nastavlja oduševljavati Instagram publiku.

Kinsey je postala mega popularna kada je prošlog ljeta uletjela na finale Lige prvaka između Liverpoola i Tottenhama, a nešto kasnije je remetila i neke druge sportske događaje poput skijanja gdje je također bila oskudno obućena bez obzira na niske temperature.

Da se voli skidati i tako slikati ona je pokazala i ovih dana. Trenutno boravi na Bahamima i izvinjava se svima zbog fotografija koje objavljuje na društvenim mrežama obzirom da je svjesna kako si to rijetko ko trenutno može priuštiti.

Odlučila je otići i jedan korak dalje pa je objavila fotografiju bez šminke, po prvi put. Na licu se ne primjeti mnogo promjene i još uvijek je fatalna, ali rijetko ko je i gledao lice u ovoj situaciji...

"Društvena distanca = bez šminke, pranja noktiju ili kose i mislim da se mogu naviknuti na to", napisala je ona. 

View this post on Instagram

Social distancing= no makeup, nails or hair washing and I think I can get used to it 🏝 @fashionnova fashionnovapartner

A post shared by Kinsey (@kinsey) on

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.