Fatalna Milica se razgolitila sa bokserom i manekenom

Srbijanska košarkašica

Fatalna Milica se razgolitila sa bokserom i manekenom

O. Lekić

Milica Dabović, kapiten ženske košarkaške reprezentacije Srbije, učestvovala je u snimanju spota za pjesmu benda "Beso de Loco". 

Ova fatalna plavuša ulogu u spotu je dobila zajedno sa bokserom Miljanom Rovčaninom i manekenom Markom Radosavljevićem, a ni ovaj put nije se ustručavala da javnosti pokaže svoje zgodno tijelo. 

"Momci su predivni i veliko hvala što su izabrali baš mene da budem dio ove ekipe. Kada sam čula pjesmu, rekla sam da će ovo biti himna košarkaške reprezentacije, a sada kada sam vidjela i spot, sigurna sam da će imati milione preglede", kazala je Milica. 

Milica je, samo zbog promocije spota, bila uzela tri slobodna dana i doputovala u Beograd. 



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi