Feldeine konačno rekao istinu o odnosu sa Mayom Berović!

Je li bilo išta među njima?

Feldeine konačno rekao istinu o odnosu sa Mayom Berović!

Košarkaš Crvene Zvezde James Feldeine igra kao preporođen u posljednje vrijeme, a mnogi smatraju da je 'krivac' za to, ni manje, ni više, nego popularna bosanskohercegovačka pjevačica Maya Berović.

Naime, njih dvoje su prije nekoliko dana snimali skupa jednu reklamu, a tu priliku su iskoristili kako bi se fotografisali. Maya je sliku objavila na Instagram, a odmah su počeli komentari da među njima postoji nešto.

Ipak, košarkaš Zvezde odlučio je sve to da demantuje.

"Vidio sam tu sliku, a vidio sam i šalu na društvenim mrežama. Nadam se da će to prestati jer između mene i nje nema ništa. To je bilo samo fotografisanje koje smo uradili. Ona je to objavila na Instagram, ali ništa drugo se nije desilo. Mi čak ni ne pričamo više, malo se pretjeruje. To je dobar marketing za nju, ali za mene nije. Sad svi misle...Šta god da se desilo, nije se desilo. Pa, mi čan ni ne pričamo više", rekao je Feldeine.

Podsjetimo, navijači Zvezde su oduševljeni partijama koje ovaj košarkaš pruža u dresu njihovog kluba nakon te fotografije i nadaju se da će se on ponovo sresti sa popularnom pjevačicom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti