Bivšu zvijezdu Reala žena uhvatila usred seksa s njenom najboljom prijateljicom

Gago nije mario za to

Bivšu zvijezdu Reala žena uhvatila usred seksa s njenom najboljom prijateljicom

E. Škorić

Nekadašnji nogometaš Real Madrida Fernando Gago našao se u centru seks skandala.

Bivšeg reprezentativca Argentine uhvatila je supruga dok je imao seks sa ljubavnicom i to u spavaćoj sobi njihove porodične kuće, a da stvar bude još gora - radilo se o najboljoj prijateljici njegove supruge.

Gisela Dulko, bivša teniserka, bila je šokirana, prvenstveno iz razloga što je ljubavnica njenog supruga bila zapravo njena velika prijateljica Veronika Lafite. Štaviše, djeca su im zajedno išla u školu, oni se konstantno družili, ali nogometaš očito nije mario za to.

Sada je izvjesno da će se Gago nakon decenije braka rastati od Gisele, koja će teško preći preko ovako bolne prevare. Oboje su trenutno bez komentara, a Gagova žena je navodno djecu upisala u drugu školu samo kako bi izbjegla susret s Veronikom.

Gago i Gisela u braku su od 2011. godine i zajedno imaju troje djece. Ona danas ima 36 godina, a iza sebe četiri osvojene WTA titule u singlu i njih 17 u dubu. Najbolje je bila rangirana u novembru 2005. godine, kada je bila 26. na svijetu.

Naravno, njen suprug daleko je poznatiji u svijetu sporta zbog godina provedenih u španskom velikanu Real Madridu.

Ovaj 35-godišnjak odigrao je 61 utakmicu u dresu Argentine od 2007. do 2017. godine i predstavljao je svoju zemlju na Olimpijskim igrama 2008. i Svjetskom prvenstvu 2014. godine.

Top Komentari

Ade1
Gago je uvjek bio orijentisan prema defanzivni
4 0
Turgut2
Koji aptali za nekoliko minuta seksa sjebu cijelu familiju i sce sto ide stim haha pa razvedi se prvo hajvanu ako ti nije stalo do zene.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti