Festival u Sanremu 'gorio', muškarcima oči 'ispale': Georgina zaplesala i oduševila!

Zanosna zaručnica Cristiana Ronalda

Festival u Sanremu 'gorio', muškarcima oči 'ispale': Georgina zaplesala i oduševila!

Zaručnica Cristiana Ronalda Georgina Rodriguez bila je prva zvijezda festivala u Sanremu koji je održan prije nekoliko dana. 

Zanosna Georgina nije dopustila voditelju programa da je isprovocira tako što je obukao dres Intera s Lukakuovim prezimenom na leđima, već je ona bila ta koja je njega nasamarila.

Ponudila mu je zastavicu Intera koju je on objeručke prihvatio, ali kasnije ju je odlijepila i ispod je bio grb Juventusa.

Također, u tom trenutku je i CR, koji se nalazio u prvom redu pored scene, dao svoj dres iz Juventusa ovom voditelju te je sve na kraju završeno zagrljajem.

Ono što je mnogima bilo daleko interesantnije je ples Georgine koji je uslijedio nakonj svega. Ona je jednom vrlo zahtjevnom tačkom oduševila mnoge ali i raspametila muškarce širom svijeta obzirom da je u raskošnoj haljinici pokazala sve svoje obline.

Pogledajte i sami nekoliko detalja s te večeri:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi