Nije u šoldima sve: Fudbalski anonimus osvojio djevojku koja ostavlja bez daha

Najavili su vjenčanje

Nije u šoldima sve: Fudbalski anonimus osvojio djevojku koja ostavlja bez daha

A. Čaušević

Nekad nije dovoljno biti bogat da bi osvojio djevojku iz snova.

Fiama Rodriguez je među najljepšim Španjolkama i djevojka koja definitivno upada u kategoriju onih koje ostavljaju bez daha. Popularnost je stekla učestvujući u raznim reality programima te kao voditeljica.

Ova 28-godišnjakinja je prije nekoliko dana potpuno iznenada objavila da će se uskoro vjenčati i to za fudbalskog anonimusa koji je još jednom pokazao da ipak nije sve u novcu.

Srce ove itekako atraktivne djevojke je uspio osvojiti Marcello Falzerano s kojim je donedavno svlačionicu dijelio novi bh. reprezentativac Dario Šarić.

Oglasi

Ovaj 31-godišnjak za kojeg nije čula većina ljubitelja fudbala nastupa za Ascoli i njegova tržišna vrijednost je skromnih 500.000 eura.

Igra na poziciji krila te je većinu karijere proveo po italijanskim niželigašima i zaradio je skoman novac. U Ascoliju ima platu od 30-ak hiljada eura i to na mjesečnom nivou.

Ipak, bez obzira što ne zarađuje ogroman novac za relativno kratko vrijeme zaludio je zanosnu Fiamu. U razmaku od dva mjeseca je uspio da učini da se zaljubi u njega, a sada je pristala na vjenačenje.

Prvo su postali prijatelji, a nakon toga su se zaljubili, počeli da žive zajedno, a sada će da potpišu životne ugovore. Vjenčanje će biti u Italiji.

Prilikom prosidbe Marcello je bio jako romantičan. Sve se desilo na plaži, a Fiama je počela plakati od sreće te je odmah nazvala svoje roditelje da ih obavijesti kako će se udati.

Fiama je ima bolne uspomene na veze iz prošlosti kada joj je srce nekoliko puta slomljeno, a sada konačno vjeruje da je pronašla svoj mir u Marcellovom zagrljaju.

Top Komentari

DamirT
Ispade lik igra za 100 eura i sendvic,a ne 30000 mjesecno. Opet zaradjuje vise nego 95% stanovnika BiH
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti