Fiat je prošlost! Golman Uniteda se bogato počastio

Romero ima novi automobil

Fiat je prošlost! Golman Uniteda se bogato počastio

Život jednog profesionalnog fudbalera možda traži odricanja i svakodnevne treninge, ali ujedno ima i prednosti. 

Javna je tajna da fudbaleri koji igraju za velike evropske klubove zarađuju bukvalno milione i sebi mogu priuštiti gotovo sve o čemu sanjaju. Njihovo bogatstvo obično ide na skupocjene automobile, a jednim takvim se odlučio počastiti i Sergio Romero.

Golman Manchester Uniteda je donedavno bio 'čudan' sa svojim relativno jeftinim Fiat 500 Albarthom, međutim sada je odlučio da svoj vozni park obogati sa automobilom vrijednim 170.000 funti. 

Riječ je o bijelom Lamborginiju Gallardu s kojim se kao veliki obožavatelj automobila može 'napokon' uklopiti u fudbalski svijet opsesije super-autima. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi