FIFA 15: Majstori za slobodnjake - Pirlo, pa Salihović

FIFA 15: Majstori za slobodnjake - Pirlo, pa Salihović

Edmir Škorić

Bh. reprezentativac Sejad Salihović drugi je najbolji izvođač slobodnih udaraca na FIFA 15.

Salihović je majstor za slobodnjake, ali bit ćemo iskreni - nismo očekivali da ga kreatori FIFA 15 postave kao drguog najboljeg izvođača slobodnih udaraca.

Naš reprezentativac je odmah iza Andree Pirle, veznjaka Juventusa, s kojim je na novoj FIFA igrici najlakše pogoditi iz slobodnjaka.

Na  trećem mjestu, dakle iza Salihovića, smješten je Lionel Messi, pa onda slijede Juan Arango iz meksičke Tijuane, Wesley Sneidjer iz Galate, Rasmus Elm iz CSKA Moskve.

Zanimljivo da u Top 10 izvođača slobodnih udaraca nema Cristiana Ronalda. FIFA 15 na evropsko tržište stiže 25. septembra.

Najbolji izvođači slobodnjaka na FIFA 15:
1. Andrea Pirlo (Juventus)
2. Sejad Salihović (Hoffenheim)
3. Lionel Messi (Barcelona)
4. Juan Arango (Tijuana)
5. Wesley Sneijder (Galatasaray)
6. Rasmus Elm (CSKA)
7. Francesco Lodi (Parma)
8. Benat (Athletic)
9. Alberto Costa (Spartak)
10. Marco Reus (Borussia D.)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.