FIFA 15: Oni su najprecjenjeniji igrači na cijeloj igri

FIFA 15: Oni su najprecjenjeniji igrači na cijeloj igri

Nedum Onuoha (QPR)

A. Haznadarević

Simulacije fudbala, bez ikakve sumnje, spadaju među najpopularnije videoigre na Planeti. FIFA 15 je možda i najsavršenija takva igra ikada napravljena, s obzirom na to da omogućava skoro pa realni prikaz, kako same grafike, tako i pokretljivosti igrača. Međutim, koliko god težili savršenstvu, programeri su napravili određene propuste, a primjer toga su precijenjene mogućnosti određenih fudbalera.

Jedini defanzivac na listi, Nigerijac je koji nastupa za engleski Queens Park Rangers Nedum Onuoha. Prema fizičkim sposobnostima on se može pohvaliti sa dodijeljenim jako dobrim statistikama koje se posebno odnose na brzinu sprinta od 89, te sposobnosti odbrane od 84, što zapravo daje mogućnost da s njim igrač pravi sjajan prodor, te istovremeno čuva loptu zahvaljujući jačini u duelima. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti