FIFA 16: Vardy, Mahrez i Kante dobili nove ocjene

Drastično unaprijeđeni

FIFA 16: Vardy, Mahrez i Kante dobili nove ocjene

Tri najbolja i najpopularnija fudbalera Leicestera - Riyad Mahrez, Jamie Vardy i N'Golo Kante dobili su nove, naprednije ocjene na FIFA 16.

Sjajni trojac sada ima drastično bolji rejting na ovoj popularnoj fudbalskoj simulaciji, što su s oduševljenjem prihvatili svi fanovi novog šampiona Engleske.

Riyad Mahrez sada ima ocjenu 93, Jamie Vardy 91 a N'Golo Kante 88, što su zaista ocjene kakve i zaslužuju ovi fantastični fudbaleri.

Čini se da sada konačno možemo 'normalno' odabrati Leicester i ravnopravnije se suprostaviti prijateljima koji imaju naviku birati najjače klubove poput Barcelone, Bayerna, Real Madrida... 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi