FIFA 18: Ne kupujte Donnarummu i Nainggolana

FIFA 18: Ne kupujte Donnarummu i Nainggolana

E. Škorić

Ukoliko ste zaraženi FIFA nogometnom simulacijom, onda ste dosad vjerovatno odigrali stotine utakmica na novoj inačici.

FIFA 18 je po mnogim stvarima napredak kada je u pitanju nogometna simulacija, a iz EA Sports, koliko god se trudili, ipak nisu uspjeli zakrpiti sve.

Tako su se igrači požalili da je jedan od najboljih mladih golmana Evrope Gianluigi Donnarumma katastrofalan. Dakle, ako ste igrali s Milanom, morali ste uočiti da je Donnarumma izuzetno slab bez obzira na ocjenu.

Kako Milan igra i kako Donnarumma (ne)prima golove, možda EA Sports i nije pogriješio?

Pored Donnarumme, kao "nepoželjni" su kod FIFA igrača obilježeni i Romin veznjak Radja Nainggolan, Bayernov stoper Nikllas Sule i Napolijev Piotr Zielinski. Oni imaju preko 80 ocjenu na FIFA 18, ali igrači se žale da su očajni kada se njima upravlja na terenu.

Eto, ukoliko imate potrebu da trgujete i dovodite pojačanja u nekoj ekipi u My Career modu, onda zaobiđite spomenute. Radije potražite neka druga rješenja na tim pozicijama.

Promo

Top Komentari

Bulle
Pa i nije bas istina ovo.Igrao sa Radjom odlican
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi