FIFA 19 će biti iznad svih: Pogledajte nove proslave golova

Uskoro u prodaji

FIFA 19 će biti iznad svih: Pogledajte nove proslave golova

Endin Čaušević

EA Sports se i ovaj put potrudio da svojim korisnicima ponudi nešto novo kada je u pitanju igrica FIFA 19 koja će se uskoro pojaviti u prodaji.

FIFA 19 uskoro će se pojaviti u prodaji, ali ljubitelji ove igrice već imaju priliku da zavire malo kako će sve to izgledati. Dosta pažnje dali su proslavama golova, a gotovo svaki igrač sada ima svoju orginalnu proslavu i na igrici.

U javnosti su se pronašli snimci s nove igrice kada su u pitanju proslave golova Jessea Lingarda, Paula Pogbe i Kyliana Mbappea. Njihove poznate proslave su sada dio FIFA 19, a mora se reći da i grafika izgleda nevjerovatno dobro. Pogledajte kako će to izgledati.

Top Komentari

Nuksi
Za fifu i jeste samo bitna ta šminka a gameplay za uzraste do 12 god
10 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi