FIFA 19 je dokaz koliko je Kylian Mbappe napredovao u posljednje dvije godine

Obavezna akvizicija za sve ljubitelje popularne video igrice

FIFA 19 je dokaz koliko je Kylian Mbappe napredovao u posljednje dvije godine

Rejting Kyliana Mbappea na FIFA-i 19 je "procurio" na internetu i jasno pokazuje koliko je mladi Francuz napredovao za kratak period.

Kada je FIFA 17 ugledala svjetlo Kylan Mbappe je bio tek "obični" krilni napadač sa ukupnom ocjenom 71, ali u novom izdanju popularne fudbalske simulacije najbolji mladi fudbaler Mundijala u Rusiji će biti obavezna akvizicija za sve koji počnu kreirati svoj tim.

Nakon svoje prve sezone u PSG-u Mbappeov rejting je porastao na 83, ali sada će isti po lansiranju FIFA-e 19 u prodaju biti 87, barem prema ocjenama koje su se mogle vidjeti u demo modu, a zahvaljujući svom "uzemiravanju" protivničkih odbrana na Mundijalu i svojim sjajnim driblinzima mladi Francuz će na novom izdanju popularne video igre biti elitni tehničar sa pet "skills" zvjezdica.

Tako se Mbappe na novoj FIFA-i očekuje sa ocjenom 97 sa ubrzanje i 96 za kontrolu lopte, njegov ukupni "tempo" je ocijenen sa 93, dribling sa 87, a šut sa rejtingom od 85.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti