Filipović: Došlo mi je da magarca oderem od batina

Filipović: Došlo mi je da magarca oderem od batina

Veliki K-1 Wolrd Grand Prix finalni turnir održaće se u Zagrebu 15. marta, a po pojas prvaka će jurišati i Mirko Cro Cop Filipović.

I dok teku pripreme za borbe, Filipovića nerviraju druge stvari, pa se svojim fanovima požalio na Facebook profilu.

"Dobio sam jako puno poruka vezano za ulaznice. Zaista ne znam kad će u prodaju niti koliko će koštati. Nemam veze s organizacijom, a još manje s kartama. Puno me ljudi pitalo da im "sredim" ulaznice. Ali ja ih "srediti" mogu jedino da odem i kupim ih kao što sam i zadnji put napravio, ali neću više", napisao je Mirko te dodao:

"Kad se sjetim zadnjeg puta... Nisam škrtica, ali što je previše, previše je. Lik me prošle godine žica, kumi i moli za tri karte. Na kraju sam mu ih kupio. Kad evo ga sutra, stoji za šankom i skida sve s nebesa Real Madridu. Stavio je 1500 kuna u kladionici i popušio. Ja gledam i ne vjerujem. Nije imao za karte, a za počastiti kladionicu ima. Došlo mi je da magarca oderem od batina".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.