Finale Lige prvaka na FIFA 19 izgleda nestvarno

Konačno dobili licencu

Finale Lige prvaka na FIFA 19 izgleda nestvarno

Endin Čaušević

EA Sports će za nekih sedam dana konačno u prodaju pustiti novu igricu FIFA 19 koju mnogi očekuju s nestrpljenjem.

FIFA 19 će biti zaista posebna jer je EA Sports konačno dobio licence za skoro za sve najjače lige u Evropi, ali ono što je najbitnije dobili su licencu za Ligu prvaka. Demo je pušten prije nekoliko dana, a mnogi su iskoristili priliku da zaigraju novu FIFA-u.

Na društvenim mrežama pojavilo se mnogo videa nove igrice, ali ono što je oduševilo gejmere jeste činjenica da je EA Sports obratio pažnju na skoro svaki detalj. Posebno nestvarno izgleda finale Lige prvaka jer jednostavno ne možete povjerovati da to nije stvarnost već samo igrica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti