Fisher nakon saobraćajke: Najvažnije da smo živi

Derek vozio pijan i prevrnuo Cadillaca

Fisher nakon saobraćajke: Najvažnije da smo živi

D. Rakanović

Nekadašnji košarkaš Los Angeles Lakersa Derek Fisher uhapšen je u ponedjeljak zbog vožnje pod utjecajem alkohola, pošto je izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je prevrnuo na krov svoj automobil.  

"Najvažnije od svega je što smo živi i što niko drugi nije povrijeđen. Od sada ću se samo fokusirati na pozitivne stvari", rekao je Fisher 

On je sa svojojm djevojkom Glorijoom Govan doživio saobraćajnu nesreću, kada je Cadillac skrenuo prilikom isključenja sa autoputa i prevrtnuo se na krov. Srećom, ni Fisher ni Glorija nisu povrijeđeni. 

Policija je utvrdila da je Fisher bio pijan, pa ga je nakon alko testiranja i privela. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi