Užas u Srbiji: Trener nagovarao mladog igrača na sex

Zaista nečuveno

Užas u Srbiji: Trener nagovarao mladog igrača na sex

S. Grebović

Pedofilski skandal ovih drama potresa srbijanski fudbal nakon što je priveden trener (38) Radnika iz Surdulice zbog poruka koje je slao 13-godišnjem dječaku.

Navodno je dječaku slao poruke neprimjerenog sadržaja u kojem ga je nagovarao na seksualne odnose te mu se na teret stavlja optužnica za polno uznemiravanje. Zanimljivo da je krivična prijava podnijeta u redovnom postupku i treneru nije određen pritvor, bar ne još uvijek.

Ovaj pedofilski skandal danima je glavna tema u gradu Surdulici, a na tužilaštvu i policiji je da do detalja utvrde šta se tačno dešavalo između trenera i oštećene strane, odnosno dječaka.

Izvori bliski istrazi navode da je otac mladog fudbalera slučaj prijavio organima gonjenja, nakon što mu se sin požalio da dobija neprimjerene poruke od svog trenera.

"Dječak se požalio ocu da mu trener šalje čudne i neprimerene poruke pa je ovaj odmah o svemu obavestio policiju. Otac je predao inspektorima mobilni telefon od sina u kojem su bile sporne poruke i trener je pozvan na informativni razgovor. Osumnjičeni A. F. je dao izjavu u kojoj je negirao da je nagovarao dječaka na seks i nakon toga je pušten da se brani sa slobode. Oba telefona i trenerov i dečakov poslati su na vještačenje", priča ovaj izvor za beogradske medije.

Top Komentari

tale
Srpska posla
8 3
JointUnion87
Sta je to u Srbiji jos cudno?
5 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti