Floyd i novi ljubimac od milion dolara

Uživa u novcu

Floyd i novi ljubimac od milion dolara

Midhat Šljivak

Floyd Mayweather je tijekom bokserske karijere zaradio ogroman novac.

U septembru se odlučio povući od aktivnog bavljenja boksom, a novac kojeg je zaradio troši na raznim svjetskim destinacijama.

Trenutno se 38-godišnji Amerikanac nalazi u Dubaiju. Odlučio je da se počasti satom od milion dolara, a njim se pohvalio i na Twitteru.

"Nisam dugo bio u Emiratima i došao sam u pratnji 24 čovjeka na kraljevski tretman. Odsjeo sam u Armani Burj Khalifa hotelu, najvisočijoj zgradi na svijetu", napisao je Mayweather.

Naravno, fotografisao se i u tradicionalnoj arapskoj nošnji, a po novcu kojeg ima bez ikakvih problema može postati šeik.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti