Mayweather vjerenicu "izbacio" iz luksuznog doma kako bi se fokusirao na meč
Foto - Instagram

Nevjerovatni The Money

Mayweather vjerenicu "izbacio" iz luksuznog doma kako bi se fokusirao na meč

M. Šljivak

Bokserska legenda Floyd Mayweather odlučio je vjerenicu Annu Monroe izbaciti iz svog luksuznog doma kako bi se mogao fokusirati na predstojeći meč kojeg ima.

The Money je britansku striperku zamolio da napusti njegovo luksuzno imanje u Las Vegasu vrijedno 25 miliona dolara kako bi se na miru pripremao za egzibicioni meč protiv YouTubera Logana Paula, koji je na programu 6. juna.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CND3kcgMpeq/[/instagram]

"Floyd je zamolio Annu da ode jer se želi fokusirati na narednu borbu", otkrio je izvor blizak paru za The Sun i dodao je:

"Njeni prijatelji misle da je sve veoma čudno jer imanje je zaista ogromno. Tu je 11 spavaćih soba, dvije kuće za goste i ima dovoljno prostora da se na miru pripremi. Ipak, Floyd je želio da ode kako bi se mogao fokusirati na meč".

Striperka koju je čuveni bokser vjerio u januaru uz veliko protivljenje porodice vratila se u svoj stari stan.

Oglasi

"On je sve više i više u boksu, iako je odavno u penziji. Za sada je na čekanju. Anna se vratila u svoj stari stan i za nju je ovo sve jako stresno, ali još uvijek su zajedno i velika mu je podrška".

Čuveni bokser je profesionalnu karijeru završio sa omjerom od 50-0. Posljednji meč odradio je 2017. godine protiv Conora McGregora, ali je najavio kako će se vraćati u egzibicionim mečevima.

Jedan takav odradio je u Japanu u decembru 2018. godine. Tada je uništio nesretnog i mnogo manjeg kickboxera Tanshina Nasukawu.

Očigledno ćemo 43-godišnjeg Mayweathera često gledati u ringu u borbama kao što je ova sa Loganom Paulom, jer čovjek jednostavno ide tamo gdje mu je lagano zaraditi novac.

Oglasi