Fotografija koja je koštala Brozovića

Napali ga navijači Intera

Fotografija koja je koštala Brozovića

Marcelo Brozović dugo vremena ne igra za Inter.

On je jednom prilikom protestovao zbog izmejne koju je napravio De Boer i od tada nije u dobrim odnosima sa holandskim stručnjakom.

Možda čak i tačku na i Brozović je stavio novom fotografijom na Instagramu i to nakon poraza Intera u Pragu od Sparte sa 3:1.

Brozović je postavio fotografiju sa jednom plavušom, a navijačima Intera je to očito povuklo živac. Veoma brzo su ga preplavili komentarima.

"Dok je Inter u ozbiljnim problemima, tebi je samo selfie na pameti", "Sjajno, izgubili smo, a šta ti napraviš!?", "Sve pozitivno što smo mislili o tebi, palo je u vodu", samo su neko od komentara na ovu fotografiju od strane bijesnih navijača Intera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi