Fotografije Petera Croucha nasmijale svijet

Pokušava igrati golf

Fotografije Petera Croucha nasmijale svijet

Midhat Šljivak

Peter Crouch oduvijek je na fudbalskom terenu privlačio pažnju.

Sa visinom od 201 centimeta 37-godišnji Englez spada među najviše fudbalere koji su se pojavili na zelenom terenu, a Crouch se trudi da maksimalno zabavan bude i van fudbalskog svijeta.

Crouch je veliki ljubitelj golfa. Često se tokom odmora od profesionalnih obaveza odluči na igranje ovog sporta, a njegove fotografije sa golf terena su izazvale veliku pažnju.

Štap za golf u njegovim rukama ne djeluje baš najbolje. Visina mu očigledno predstavlja problem kada su udarci u pitanju, a fotografije koje su se pojavile nasmijale su mnoge.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti