Francuskinja o noći s mladom zvijezdom Arsenala: "Neiskusan je, seks je bio dosadan..."
Joe Willock je jednu čitavu noć proveo s Aguilar, koja je prethodno imala afere s Ashleyem Coleom, Balotellijem, Berahinom, Fellainijem, Mensahom...

Aguilar je ispričala detaje druženja s Willockom

Francuskinja o noći s mladom zvijezdom Arsenala: "Neiskusan je, seks je bio dosadan..."

Edmir Škorić

Arsenalova mlada zvijezda Joe Willock proveo je noć sa manekenkom Eglantine Flore Aguilar, a ona je sada ispričala detalje njihovog druženja.

Willock je zvijezda u usponu i nedavno se proslavio golovima protiv Blackpoola u FA kupu, a 19-godišnji perspektivni veznjak i potencijalni je engleski reprezentativac.

Kao i svaki tinejdžer, tako i Willock ne može da odoli raznim prorocima i zgodnim ženama, pa je proveo noć u Kondonu sa nekadašnjom djevojkom Ashleyja Colea.

Poznata francuska manekenka svako malo zapadne u neki skandal sa nogometašem, a njena "žrtva" bio je i Unitedov Timothy Fosu-Mensah koji je navodno Aguiar nudio seks u troje.

"Timothy može misliti da je muškarac sada kada igra u Unitedu, ali on je samo jedan izgubljeni dječak. On nema pojma kako treba zavesti ženu", rekla je Aguilar prije dvije godine.

Slično govori i sada nakon što je bila s Wilockom. Njih dvoje su se dopisivali na Instagramu, a on je ubrzo tražio da ona dođe kod njega. Nju i prijatelja je vodio u ekskluzivni noćni klub Libertine, gdje se pio liker Disaronno i boca rakije Hennessy. Naravno, potrošene su ogromne količine novca u ovoj zabavi, a onda je uslijedio povrtak u iznajmjeni stan u Kensingtonu (Zapadni London).

Tamo je Willock udahnuo nekoliko kapsula dušikovog oksida - poznat kao plin za smijeh ili hippy crack.

"Izgledao je vrlo nezreo i oduševljen da me impresionira, glumeći jednog od velikih momaka. Jedne minute mi je slao poruke na Instagramu, sljedeće je kupovao karte za London.Njegov razgovor je bio vrlo dosadan, vjerovatno zato što je tako mlad. Seks je također bio čudan. Želio je isprobati različite poze u najkraćem mogućem roku i nisam uživala".

Eglantine je imala kratkotrajnu aferu s Coleom, koji je nedavno potpisao za Derby County, a ta priča je stara skoro šest godina. Od tada se povezivala sa bokserom Amirom Khanom, Marijom Balotellijem, Marouaneom Fellainijem...

Top Komentari

Adnanos
Pa covjek je platio da njemu bude dobro. Boli ga kifla jeli njoj dobro. Ako hoce da joj bude dobro neka dodje kod mog komsije Mehe pa kad je Meho odvali u svojoj stali na sijenu redovno ce dolazit da muce bar jednom sedmicno.
17 1
red devil mo
Sto se njega tice, ti si hebana ;-)
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti