Franz Beckenbauer pao na skijanju, za sve je kriva magla

Legenda Bayerna

Franz Beckenbauer pao na skijanju, za sve je kriva magla

Franz Beckenbauer, počasni predsjednik Bayerna, pored svoje prve ljubavi fudbala veliki je i ljubitelj skijanja.

Ipak, ovoga puta je zbog skijanja legendarni Kaiser propustio 75. rođendan bivšeg predsjednika Bayerna Fritza Scherera, a u studiju Sky Sporta gdje je gostovao kao stručni komentator stigao je "našminkan".

Razlozi za ovo kriju se u padu prilikom skijanja koji je Beckenbauer doživio prilikom skijanja, a za sve je navodno kriva gusta magla zbog koje je vidljivost na stazi bila smanjenja.

"Vrijeme je bilo dosta promjenljivo, a onda se iznenada na nekih 2200 metara nadmorske visine navukla magla. Od jednom ništa više nisam vidio pa sam pao bukvalno na glavu i na moju desnu stranu", rekao je Kaiser koji je srećom prošao bez ozbiljnijih povreda.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.