Kasumović nakon sastanka sa Zeljkovićem: Nesporazumi su bili radi izbora

Prvi čovjek Zenice

Kasumović nakon sastanka sa Zeljkovićem: Nesporazumi su bili radi izbora

S. Grebović

Novi predsjednik NFSBIH Vico Zeljković danas je predvodio delegaciju Saveza u Zenici.

Bila je to prva posjeta Gradskoj upravi Zenice i načelniku Kasumoviću od strane nedavno izabranog predsjednika NFSBIH.

Nakon sastanka načelnik Zenice Fuad Kasumović obratio se medijima.

"Sretan sam i zadovoljan sto je predsjednik došao u Zenicu. Prije svega sam mu čestitao na izboru i nadam se da će sa savezom uraditi što je i sa Borcem. Razgovarali smo o tri teme. Prva je igranje reprezentacije na Bilinom polju, druga je proširenje trening kampa, a treća je bila oko Čelika. Oko svega smo se usagalasili", rekao je Kasumović i još dodao:

"Kad je predsjednik izabran čuo sam da namjerava praviti nacionalni stadion reprezentacije. Ja sam ispred Grada Zenice predložio da sam spreman ustupiti stadion Bilino polje za te potrebe. Trebaće se doraditi dosta toga na njemu, a što se tiče proširenja trening kampa ide se ka tome da počnem što prije sa tim. Što se tiče Čelika Savez je spreman da pomogne, ali morat će neko u Čeliku da počne zabijati golove kako bi se moglo ići dalje." 

Prvi čovjek Zenice upitan je o nekim ranijim najavama da reprezentacija više neće igrati u ovom gradu.

"Ti nesporazumi su bili pred izbore jer su neki navijali za SDA pa su htjeli meni nauditi. Ja ponavljam, Grad Zenica ostaje jedan od najboljih domaćina našoj reprezentaciji."

Top Komentari

VelikiMislilac
Ceto, vaki, naki, haj ti, Vico radi poso. Rijesit terene i sudije u BH ligi, uvest var i sve si ih prekuco majstore
10 0
MethodMan
Bosnjo bi staru za keš prodo
2 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi