Fudbal nije prvi izbor: Ronaldo otkrio šta najviše kući gleda na TV-u od sporta

Odmara se od utakmica

Fudbal nije prvi izbor: Ronaldo otkrio šta najviše kući gleda na TV-u od sporta

Endin Čaušević

Cristiano Ronaldo je sigurno jedan od najboljih igrača svih vremena i iako ima već 35 godina i dalje igra na nevjerovatnom nivou.

Ronaldo je danas dao zanimljiv intervju za DAZN u kojem je govorio i vremenu koje provodi van fudbalskih terena. Portugalac je otkrio da kući uopšte ne prati toliko fudbal i da više uživa u borilačkom sportu.

Otkrio je da ima posebnu strast što se tiče boksa, ali da voli gledati i UFC mečeve i da to pomno prati.

"Kada sam bio u Manchester Unitedu malo sam vježbao boks, ali ništa odzbiljno. Taj trening je dobar za igrača jer naučiš dosta što se tiče kontakta s protivnikom i osjećaja za prostor. Boks je dosta teži jer kada se takmičiš ti si sasvim sam. Ne mislim da bih mogao biti bokser, to je baš teško", rekao je Ronaldo i nastavio.

"Fudbal je moja strast, ali pratim i ostale sportove. Volim da pogledam neki UFC meč i naravno boks koji je tu broj jedan".

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi