Fudbaler iz Premiershipa drogirao i silovao djevojku?
Foto: Ilustracija

Ozbiljne optužbe

Fudbaler iz Premiershipa drogirao i silovao djevojku?

M. Šljivak

Engleski Daily Star donio je danas uznemirujuću priču koja je privukla veliku pažnju na Ostrvu.

Prema navodima ovog lista, jedan od fudbalera iz Premiershipa drogirao je, a potom i silovao djevojku u Londonu.

Daily Star tvrdi da je igrač član jednog od premierligaša i da je nastupio čak i na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, a londonska policija već istražuje kompletan slučaj.

Sve je ovo prijavila državljanka Francuske koja radi kao model u Londonu. Ona je u izjavi policiji navela da je popila nekoliko čaša šampanjca i votke, te da se nakon toga osjećala loše.

Završila je u iznajmljenom apartmanu sa ovim fudbalerom i još jednim prijateljem, a kada se probudila shvatila je da je drogirana i silovana.

Odmah je sve prijavila policiji, ali u Parizu, gdje se podvrgnula testovima kako bi dokazala da je sve što govori istina.

Nema još uvijek navoda o kojem fudbaleru je riječ, ali očigledno se radi o nekom poprilično poznatom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi