Fudbaler Rome doživio saobraćajnu nesreću

Peres bio pod uticajem alkohola

Fudbaler Rome doživio saobraćajnu nesreću

Endin Čaušević
Teme:

Italijanski mediji objavili su jutros da je policija posjetila trening centar Rome.

Naime, brazilski fudbaler Bruno Peres prisustvovao je zabavi koju je priredio njegov saigrač Juan Jesus u hotelu koji se nalazi u trening centru Rome u Trigoriji. Nakon zabave Peres je sjeo u svoj automobil, ali je doživio saobraćajnu nesreću na samom izlazu iz trening centra.

Nakon što je stigla policija bilo je jasno da je Peres bio pod uticajem alkohola, ali je na svu sreću prošao s lakškim povredama. Policija je na licu mjesta oduzela njegovu vozačku dozvolu.

Peresov Porsche je bio "rentan", te je automobil u potpunosti uništen. Nakon što policija obavi uviđaj bit će dosta jasnije kako je došlo do saobraćajne nesreće.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi