Fudbaler Sarajeva ima pravu 'zvijer' od automobila

"Ima se, može se"

Fudbaler Sarajeva ima pravu 'zvijer' od automobila

Fudbal možda zahtjeva velika odricanja i mnogobrojne treninge, ali biti profesionalni fudbaler ima i svojih prednosti.

Svima je poznato da se u svijetu fudbala vrte veliki novci, gotovo neuporedivi s ostalim profesijama, a kada je tako onda i nije čudo što fudbaleri mogu da si priušte automobile vrijedne više od stotinu hiljada KM.

Imuni na luksuzne četverotočkaše nisu ni fudbaleri koji igraju u našoj zemlji, prije svih Darko Lazić iz redova FK Sarajevo, koji u svojoj garaži ima terenac BMW X5.

Lazić se ne libi fotografije svog ljubimca objaviti i na društvene mreže, a posljednja fotografija nastala na Jahorini izazvala je pažnju i mnoštvo komentara. Jedan od njih bio je: "Ima se, može se".

Fudbaleri Sarajeva odnedavno na korištenje imaju i automobile marke Seat koji su dobili zahvaljujući sponzorskom ugovoru s jednom autokućom, no očito je kako je Laziću ipak draži BMW.

Top Komentari

gameon
Bil mijenjo za golfa dvicu uz doplatu
6 0
ambrozini
vrlo vazno sta on vozi
4 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije