Fudbalska zvijezda završila u krevetu s transvestitom

Nevjerovatno

Fudbalska zvijezda završila u krevetu s transvestitom

M. Šljivak

Fudbaler iz Premier lige postao je žrtva ucjene nakon što je završio u krevetu s transvestitom.

Kako navodi The Sun, neimenovana zvijezda Premier lige je tokom lockdowna imao epizodu u krevetu sa ženom za koju se na kraju ispostavilo da je transrodna osoba.

Nakon više posjeta i zajedničkih noći za koje je plaćao 150 funti, iskoristila je priliku da snimi susrete sa zvijezdom i da ga potom ucjenjuje.

Od njega tražila 30.000 funti u kešu kako ne bi objavila snimke odnosa koje su imale. Fudbaler je sve prijavio policiji, a izvor The Suna navodi.

"Nije poznato je li znao da je u pitanju transrodna osoba, ali silno je želio da ne govori ništa. Zbog toga joj je u nekoliko navrata isplatio određene količine novca. Shvatio je kako je jedini način da je zaustaviti prijava policiji", tvrdi izvor The Suna i dodaje:

"Veoma je zabrinut da će se otkriti njegovo ime i da će ga zbog toga navijači prozivati. Želi samo da se sve završi i zbog toga je odbio saradnju s policijom. Zbog toga su na kraju sve optužbe za ucjenu odbačene".

Nije ovo jedini primjer ucjene fudbalera u proteklim godinama, a imena rijetko izađu u javnost.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi