Fudbaler Wolfsburga se potukao u noćnom klubu

Ricardo Rodriguez branio brata

Fudbaler Wolfsburga se potukao u noćnom klubu

O. Lekić

Fudbaler Wolfsburga i švicarski reprezentativac Ricardo Rodriguez potukao se na dočeku Nove godine u jednom noćnom klubu u Švicarskoj.

Ricardo Rodriguez je novogodišnje praznike odlučio provesti u Zurichu kod svoje porodice, no doček 2015. neće pamtiti po dobrom.

Naime, Ricardo je sa svoja dva brata Francisom i Robertom izašao u jedan noćni klub u Zurichu, a navijači Grasshoppersa su počeli vrijeđati Francisca, koji trenutno igra za Zurich.

Došlo je i do fizičkog kontakta, pa je Ricardo stao u zaštitu svog brata, a za švicarske medije je izjavio:

"Rijetko idem u nočne klubove. Totalno sam protiv nasilja i alkohola, no kada se udari na porodicu, moram je štititi. Kada sam vidio da guraju mog brata morao sam reagovati".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti