Fudbaler Željezničara imao saobraćajnu nesreću
Foto: EPA

Turković nije teže povrijeđen

Fudbaler Željezničara imao saobraćajnu nesreću

O. Lekić

Nedo Turković u posljednje vrijeme nije miljenik sreće. Nakon što je na fudbalskom terenu doživio tešku povredu križnih ligamenata koljena, Turković je nastradao i na odmoru. 

Naime, napadač Željezničara je u crnogorskom gradu Herceg Novom doživio saobraćajnu nesreću u kojoj nije teže povrijeđen, iako je njegov automobil "Nissan Juke" poprilično oštećen.

"Dobro sam prošao, zračni jastuci su me spasili. Imam opekotina na ruci, ali najbitnije je da koljeno nije opet povrijeđeno", izjavio je Turković. 

Turković se uspješno oporavlja nakon operacije prednjih križnih ligamenata koljena, a uskoro i počinje s teretanom i nešto intenzivnijim treninzima. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.