Fudbaler Zenita pretučen do neprepoznatljivosti
Foto: Instagram

Svađa zbog parking mjesta

Fudbaler Zenita pretučen do neprepoznatljivosti

Fudbaler ruskog Zenita iz St. Petersburga Denis Terentjev je na Instagramu objavio šokantnu fotografiju, nakon što ga je, za sada, nepoznata osoba pretukla, a sve zbog parking mjesta.

Naime, Terentjeva je u blizini njegove kuće u St. Petersburgu pretukao motocikslista sa kojim se, prethodno, posvađao oko mjesta za parkiranje, koje navodno pripada fudbaleru Zenita.

Nepoznati motociklista je nakon svađe zaista prutalno pretukao Terentjeva, čemu svjedoči i fotografija koju je on objavio na Instagramu. Ipak, može se reći da je on i dobro prošao, jer mu je, iako njegovo lice izgleda užasno, od težih povreda dijagnosticirana samo fraktura nosa.


Terentjev, koji igra na poziciji desnog beka, je prošao omladinsku školu Zenita, da bi ugovor sa prvim timom ekipe iz St. Petersburga poptisao ljetos, nakon epizoda u Tomsku, Rostovu i drugoj ekipi Zenita.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti