Fudbalera Partizana navijači izvrijeđali zbog fotografije sa skupim automobilom
Foto: EPA

Gaboncu ne praštaju loše igre

Fudbalera Partizana navijači izvrijeđali zbog fotografije sa skupim automobilom

M. Šljivak

Fudbaler Partizana Seydouba Soumah nije se pokazao kao istinsko pojačanje u dosadašnjem dijelu sezone.

Ovaj 26-godišnji Gabonac je najskuplje plaćeni igrač u historiji beogradskog kluba (1.65 miliona eura), ali igrama na terenu titulu najskupljeg nije opravdao.

On trenutno uživa na odmoru u rodnoj zemlji, a na Instagramu se pohvalio i novim automobilom. Pozirao je naslonjen na pravu zvijer, a fotografija ovog fudbalera sa Maseratijem je izazvala lavinu komentara.

Veliki broj navijača crno-bijelih počastili su Gabonca uvredama i riječima da mu je bolje da počne trenirati nego što uživa u novcu kojeg po njihovom mišljenju nije zaslužio.

Soumah je ove sezone odigrao 21 utakmicu za Partizan i postigao je pet golova.

Top Komentari

Bosanski Gazija
A jeste jadni cuj Mazerati, pa ovo je jedan obicni Dodge Charger koji je kanta od auta i jedan od najjeftinijih auta u Americi....
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti