Garayeva supruga u društvu golih muškaraca

Tamara Gorro voli seksi igračke

Garayeva supruga u društvu golih muškaraca

Supruga fudbalera Benfice Ezequiela Garaya, Tamara Gorro pozirala je golišava za magazin Primera Linea.

Tamari ovo nije prvi put da se slika gola za ovaj časopis. Ona je novinarima ovog magazina priznala da voli seksi igračke. Supruga poznatog fudbalera se slikala u društvu golih muškaraca, a odlučila je da napravi performans.

Tamara je rekla da joj ne predstavlja problem da živi odvojeno od muža, jer ih razdvajaju profesionalne obaveze. Ona je istakla da se Ezequiel i ona vole kao prvog dana. Tamara je osvajačica "Roze lopte" za 2011. godinu, koja se dodjeljuje najljepšoj ženi ili djevojci nekog poznatog fudbalera.

Garay (26) je jedan od potencijalnih pojačanja Barcelone u zimskom prijelaznom roku, a član je Benfice od 2011. godine. Prije toga je nastupao za Racing, Real Madrid i Newell's Old Boys.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.