Kćerka legende "zajahala" nekoliko muškaraca, ocu savjetuju da više ne pali TV

Gemma u Otoku ljubavi

Kćerka legende "zajahala" nekoliko muškaraca, ocu savjetuju da više ne pali TV

Edmir Škorić

Michael Owen odmah se oglasio na Twitteru nakon što je u utorak navečer gledao svoju kćer Gemmu kako izvodi "striptiz" na Otoku ljubavi.

Gemma Owen je najstarije dijete bivšeg napadača Liverpoola, Real Madrida i reprezentacije Engleske, ali njena odluka da se takmiči u britanskom reality showu Otok ljubavi nikako nije bila nešto čime bi se otac ponosio, pošto se u spomenutom serijalu zabavnog karaktera mogu vidjeti neke eksplicitne scene i radnje. Ipak, Owen je na kraju sve to prihvatio i čak bio podrška mladoj Gemmi (19).

"To je noćna mora svakog oca. Ipak, ne sumnjam da će nas učiniti ponosnim i šta god da uradi imat će našu podršku. No, nije bilo jednostavno kada mi je to rekla i bio je to šok, ali je svi podržavamo", rekao je Owen nedavno nakon što je saznao da njegova kćerka ulazi na Otok ljubavi.

U utorak navečer u epizodi koja je emitovana širom Velike Britanije takmičari su nastupili u godišnjem izazovu otkucaja srca - gdje je cilj igre bio da se zavede suprotni spol.

Korišteni su rekviziti i kostimi, a izmjereni su otkucaji srca kako bi se vidjelo čiji su pulsovi doista ubrzali. Gemma, koja ima 19 godina, bila je odjevena u mrežaste tajice, crne tange, nosila je crvene visoke potpetice i zaplesala u krilu svakog od muškaraca. 

Oglasi

Stvari su za Gemmu postale nezgodne jer je otkriveno da joj je otkucaje srca najviše povisio njen bivši dečko Jacques O'Neill, koji je također takmiči u ovoj gledanoj emisiji.

Ovo nisu bile scene baš prikladne za mlađe od 18 godina i Owen nije mogao da gleda, pa je objavio smajli s rukama preko očiju. Njemu su korisnici Twittera slali razne poruke i prijedloge. Jedni su pisali da je možda vrijeme da nakon ove posljednje epizode ode na odmor ili da jednostavno isključi TV i bazira se na neke druge stvari. 

[instagram]https://www.instagram.com/p/CBOMeAcFMnD/?hl=en[/instagram]

Oglasi