Georgina "gori" i dok nosi masku

Donirala 20.000 maski

Georgina "gori" i dok nosi masku

E. Škorić

Georgina Rodriguez donirala je 20 hiljada zaštitnih maski dobrotvornim organizacijama.

Zaručnica napadača Juventusa Cristiana Ronalda pozvala je na nošenje zaštitnih maski koje sprečavaju širenje koronavirusa.

Španjolka je na svom Instagramu objavila fotografiju u uskom kostimu i s maskom preko lica, govoreći o svojoj saradnji s dobrotvornim organizacijama, kojima je donirala 20 hiljada maski.

"Nošenje maske nas sve štiti od širenja Covid-19. Možemo smanjiti broj ljudi zaraženih ovom bolešću i spasiti svijet s tako jednostavnom radnjom kao što je nošenje maske. Molim vas, nastavimo širiti ovaj apel. Zajedno možemo pobijediti ", napisala je Rodriguez.

[instagram]https://www.instagram.com/p/B_xZf4QqycO/[/instagram]

Posebnu pažnju Georgina je privukla nedavnom fotografijom u tangicama.

Top Komentari

Zeleni_zub
Ekstra
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.