Georgina pokazala kakvo tijelo ima, komentar Messijeve supruge je rekao sve

Nije ostala imuna

Georgina pokazala kakvo tijelo ima, komentar Messijeve supruge je rekao sve

A. Čaušević

Georgina Rodriguez ostavila je zapanjenim svoje fanove na Instagramu nakon posljednje objave iz teretane.

Georgina je na svojoj Instagram stranici podijelila dvije fotografije na kojima je u opremi za teretanu, pokazujući pritom svoju bujnu figuru.

Fotografije su primljene s velikim oduševljenjem njezinih pratitelja i dobile su pečat odobrenja Antonele Roccuzzo - supruge Lionela Messija.

Messi i Ronaldo su "iskovali" žestoko rivalstvo u debati za "Najvećeg svih vremena" na terenu, ali temelji tog rivalstva leže u dubokom međusobnom poštovanju - osobini koja se proteže i na njihove voljene.

Georginina potpuno crna oprema za teretanu bila je uparena s crnim šeširom, a njena objava do sada je prikupila više od dva miliona lajkova.

Oglasi

I Roccuzzo je ostao zadivljena Georgininom figurom, komentirajući s parom vatrenih emojija što dovoljno govori šta misli o Ronaldovoj partnerici.

No description available.

Iako su im partneri veliki rivali na terenu, možda i ovaj Antonelin komentar pokazuje da je fudbal samo sport i ništa više od toga.

Inače, Georgina je u posljednje vrijeme jako aktivna na Instagramu što je pokazatelj da je iza sebe ostavila težak period s obzirom da je prilikom poroda izgubila sina.

Atraktivna 28-godišnjakinja je nosila blizance, ali je tragično izgubila sina, dok se djevojčica Bella Esmeralda rodila zdrava i živa.

Ronaldo i Georgina imaju petero djece. Cristiana juniora, Evu i Matea je rodila surogat majka, dok je osim Belle Esmeralde, Georgina rodila i Alanu Martinu 2017. godine.

Oglasi