Paparazzi jednu od najzgodnijih i najpoznatijih žena nogometaša uhvatili u neobičnom izdanju

Georgina kao vilenjak

Paparazzi jednu od najzgodnijih i najpoznatijih žena nogometaša uhvatili u neobičnom izdanju

Edmir Škorić

Georgina Rodriguez, djevojka portugalskog nogometaša Cristiana Ronalda, u javnost se prije Božića pojavila u kostimu vilenjaka.

Georgina obično nosi skupocjene stvari i odiše glamurom i elegancijom, ali ovaj put nas je sve iznenadila, pa je obukla kostim vilenjaka, u kojem je prisustvovala božićnom festivalu u školi Cristiana Ronalda Juniora.

Na fotografijama koje su paparazzi napravili zgodna Georgina nosi zelene hlače u kombinaciji s prugastom košuljom i crvenim prslukom uz klasični elf šešir i karakteristične zašiljene čizme.

Uz to, buduća gospođa Ronaldo je cijelo vrijeme na licu nosila masku i na taj način pokazala da itekako ima svijest prema svom i zdravlju ljudi oko sebe.

U međuvremenu Ronaldo i Georgina su zajedno s djecom otputovali u Dubai gdje će provesti Božić, nakon čega slijedi povratak kući u Torino.

Top Komentari

Penderinos
Ne znam odkud vam to da je ona jedna od najzgodniji i najpoznatiji žena na svijetu. Jest ako ćemo gledati sportsport.na ali za mene lično je čisti prosjek
2 3
user1602245913
Halo majstori, znam da svi gledate u sise, pa htio da pitam zna li neko kako da zamijenim ovaj user i brojeve sa nickom? Neće nikako, ****mu.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi