Ronaldo u nevjerici: Senzualna Georgina sa drugim muškarcem, suknjica prekratka, atributi sjevaju...

Infulenserica se pojavila u spotu

Ronaldo u nevjerici: Senzualna Georgina sa drugim muškarcem, suknjica prekratka, atributi sjevaju...

Admin Čaušević

Cristiano Ronaldo ima novu glavobolju i to nakon snimka koji je ugledao svjetlost dana. Slavni Portugalac je dao zeleno svjetlo, ali nešto ovako definitivno nije očekivao. 

Kratki snimak plesa Georgine sa kolumbijskim pjevačem Sebastionom Yatrom je za kratko vrijeme osvojio društvene mreže.

Obućena u kratku suknjicu španska influenserica je senzualno plesala sa Kolumbijcem i na taj način dospjela u prvi plan.

Sam Yatra je režirao snimak, a Georgina nije mogla da odoli pozivu svjesna da će joj prvi video spot donijeti dodatnu popularnost. 

[twitter]https://twitter.com/byalisontv/status/1702873529543201022[/twitter]

Ipak, čini se da je djevojka rođena u Buenos Airesu bila previše senzualna pošto su njeni atributi bili u prvom planu i jasno istaknuti.

Oglasi

Navodno se takav ples i nije previše svidio Cristianu Ronaldu koji je odobrio Georgini snimanje, ali nije se nadao takvom izdanju.

Inače, u jednom dijelu spota se pojavljuje i sam Portugala dok pleše sa svojom partnericom, međutim ono što je iznenadilo slavnog fudbalskog asa je provokativni Georginin ples za kojeg on navodno nije znao.

Radi se o kratkom snimku iz Netflixovog dokumentaraca o Georgini Rodriguez, a CR7 se pojavljuje u trentuku kada se čuju stihovi: "Ako se smijem ti si razlog."

U spotu se može vidjeti kao i Georgina uživa na bazenu u svom domu, zatim dok pleše, pjeva i nezaustavljivo se smije dok uživa na zabavi.

Georgina uživa u bazenu

Za nekoliko dana otkako je objavljen video spot pjesme "Energia Bacana" je skupio skoro dva miliona pregleda i već sada se može reći da je puni pogodak.

Otkako je sa Ronaldom Georgina je stekla svjetsku popularnost, posebno na društvenim mrežama, pokrenula je niz privatnih poslova te je na račun slave svog partnera zaradila bogatstvo.

Top Komentari

Drakula
Jel vas stid i vas portale i komentatora na areni da niko nije spomenuo 4 strana prijavljena igraca u ekipi borca. 3 kolumbijca i cifut jedan???
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi