Kćerka čuvenog golmana kraljica je lude zabave: "Sretnik je zaglavio sa mnom u Dubaiju"
Foto - Instagram

Georgina je nešto posebno

Kćerka čuvenog golmana kraljica je lude zabave: "Sretnik je zaglavio sa mnom u Dubaiju"

M. Šljivak

Jedan od najpoznatijih golmana svijeta tokom devedestih godina prošlog stoljeća je bez ikakve dileme Englez David Seaman.

Danas 58-godišnji Seaman daleko je od javnosti otkako se povukao iz fudbala 2004. godine, ali zato njegova kćerka žari i pali društvenim mrežama.

Georgina Seaman, djevojka je koja privlači veliku pažnju. Razloge što je konstantno u centru pažnje ne treba ni pisati, a ona važi za kraljicu lude zabave.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CMmFpXxj7Hu/[/instagram]

Njeno mjesto boravka je Dubai. Tamo voli da pokazuje svoje atribute i nema milosti prema pratiocima na društvenim mrežama kojih je gotovo 70.000 na Instagramu.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CWYX-ACMbif/[/instagram]

Oglasi

Svoje dane uživanja rado podijeli s pretiocima. Da li je to noćni izlazak ili odlazak na plažu, sasvim je nebitno, jer Georgina mami poglede sa svih strana.

Georgina je odavno potpuno nezavisna od oca. Ima svoj kozmetički salon i posao joj navodno ide veoma dobro.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CKduOvmDIep/[/instagram]

Očigledno da je napravila pravi izbor po pitanju karijere jer može mirno da uživa u suncu Dubaija, gdje se znala pohvaliti i s dečkom.

"Sretnik je zaglavio sa mnom za valentinovo", poručila je ona uz jednu od fotografija na društvenim mrežama.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CLRclaJjRfk/[/instagram]

Međutim, fotografije s dečkom su u posljednje vrijeme jako rijetke. Mnogi tvrde da više nisu skupa, ali bez obzira na sve ona nastavlja uživati.

Podsjetimo, njen otac je legenda engleskog fudbala i čovjek koji je godinama bio nezamjenjiva jedinica na golu Gordog Albiona.

Karijeru je David Seaman počeo u Leeds Unitedu, a igrao je još za Peterborough, Birmingham, QPR, Arsenal i Manchester City. Apsolutna je legenda Arsenala s 564 odigrane utakmice za klub.

Oglasi