Shakira dala žestoku izjavu koja će Piquea dovesti do ludila

Ovo je bilo oštro

Shakira dala žestoku izjavu koja će Piquea dovesti do ludila

H. Zilić

Raskid Shakire i Gerarda Piquea jedna je od vijesti koja će zaisgurno obilježiti 2022. godinu.

Sapunica se ne stišava, a mediji iz dana u dan plasiraju nove informacije kada je u pitanju pomenuti par.

Dosta toga će se odlučivati pred sudom, posebno skrbništvo nad djecom, a nedavno je Pique izazvao ljutnju kod Shakire jer jer Grammye koje je osvajala Shakira ostavio u svojoj firmi koja je u njegovom vlasništvu bila i prije braka, ne smatra se bračnom stečevinom, tako da će kolumbijska pjevačica imati dosta problema da vrati ono što je svojim radom zaslužila.

Shakira nije ostala dužna pa je u izjavu za magazin "Elle" žestoko osula paljbu po Piqueu.

"Ja sma najviše žrtvovala u toj vezi. Došla sam u Španiju, preselila se, prihvatila novi način života, sve kako ne bi nejgova karijera trpila", rekla je Shakira i dodala:

"Mogli smo živjeti u SAD-u gdje bi mi bilo lakše raditi kada je u pitanju moja pjevačka karijera, dota toga bi bilo blizu, ali to ne bi odgovaralo njegovoj fudbalskoj karijeri."

Sigurno da će i Pique uskoro odgovoriti na ove Shakirine izjave gdje je sebe predstavila kao glavnu "žrtvu", možda je ovo i jedan od načina da razbijesni Piquea koji je u posljednje vrijeme imao par burnijih reakcija u vezi odnosa sa Shakirom.

Nedavno su osvanule i fotografija para kako se žestoko svađa na jednoj jahti i to sve pred očima djece što je dodatno zgrozilo njihove fanove.

Ova cijela priča neće zadugo imati svoj kraj, a čini se da sve češće gledamo otrovne strijelice koje upućuju jedno prema drugom.

Mediji u Španiji prate svaki njihov korak tako da teško mogu bilo šta sakriti što je svakako jedan dodatni plamen u cijeloj vatri koju su izazvali sredinom ove godine.

Oglasi

Najnovije vijesti