Otkriveno ime bivšeg igrača Barcelone koji je u nedjelju bio u Shakirinoj kući

Organizovala zabavu za prijatelje

Otkriveno ime bivšeg igrača Barcelone koji je u nedjelju bio u Shakirinoj kući

Endin Čaušević

Nakon što je Shakira objavila pjesmu koju je posvetila Gerardu Piqueu i njegovoj ljubavnici nastao je pravi haos u javnosti, a bivši igrač Barcelone uzvratio je s provokacijama. No, mnogi su stali na stranu popularne pjevačice, a to je uradio i nekadašnji igrač katalonskog kluba čije ime je otkriveno u javnosti.

Pique se našao na stubu srama nakon što je prije nekoliko mjeseci otkriveno da je duže vremena varao Shakiru s kojom je bio u ljubavnoj vezi čak 12 godina i zajedno imaju dva sina.

Nekadašnji igrač Barcelone varao je popularnu pjevačicu sa jednom uposlenicom svoje firme Kosmos, a nakon što se za to saznalo on je odlučio da nastavi vezi s ovom 22-godišnjakinjom čije ime je Clara Chia Marti.

Nedavno je objavljeno da je on Claru dovodio i u kuću u kojoj je živio sa Shakirom što je izazvalo dodatni bijes kod ove pjevačice.

Ona je na kraju posvetila pjesmu Piqueu i njegovoj novoj djevojci u kojoj ih nije štedila, a iako je Pique odgovorio provokacijama na sve to jasno je da nije baš dobio podršku javnosti kakvoj se nadao.

Čak je i njihov komšiluk stao na stranu Shakire što su joj dokazali u nedjelju kada su se okupili ispred njene kuće i zapjevali njenu novu pjesmu.

Oglasi

Te noći je Shakira organizovala zabavu za svoje prijatelje i iznenadila se kada je vidjela da su se ljudi okupili pred njenom kućim kako bi joj pružili podršku, a ona ih je na kraju sve pozvala da se pridruže zabavi.

No, pojavile su se informacija da je na zabavi bio i jedan bivši igrač Barcelone i špekulisalo se da je riječ o igrači koji je s Piqueom dijelio svlačionicu u katalonskom klubu, ali na kraju se ispostavilo da to nije slučaj.

Španski mediji uspjeli su saznati ime nekadašnjeg fudbalera koji je bio na Shakirinoj zabavi u njenoj kući, a riječ je o Patricku Kluivertu koji je Barcelonu napustio dosta prije nego što je Pique zaigrao za prvi tim.

Kluivert i Shakira su navodno dosta dobri prijatelji, a on je odlučio da dođe na zabavu kako bi joj pružio podršku što joj je u ovom turbulentnom periodu itekako potrebno.

Nije poznato koliko dugo se Kluivert i Shakira poznaju, ali dok se Nizozemac našao na listi pozvanih prijatelja za ovu privatnu zabavu jasno je da su dosta bliski.

Pique je očekivao da će javnost odobriti i njegove provokacije koje je uputio Shakiri nakon objavljene pjesme, ali je shvatio da je malo ko na njegovoj strani. Javnost u Španiji mu je jasno dala do znanja da je najbolje da se primiri i ne oglašava jer je on taj koji je uništio njihovu dugogodišnju vezu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi