Gerrard može iz Liverpoola, ali Liverpool iz njega ne!

Navika je čudo

Gerrard može iz Liverpoola, ali Liverpool iz njega ne!

Stevena Gerrarda je zaista bilo neobično vidjeti kako na svoj karakterističan način proslavlja pogodak u dresu kluba koji se ne zove Liverpool.

Legenda kluba sa Anfielda je ovog ljeta pojačala ekipu Los Angeles Galaxyja, i tako nakon dvije decenije napustila svoj dom.

Gerrard je otišao iz Liverpoola, ali očito je da bez svog kluba ne može. Za vrijeme televizijskog prenosa uočeno je kako Gerrard sa svojih nogu skida kostobrane prije odlaska na odmor a, uprkos tome što na svojim grudima nosi grb Los Angeles Galaxyja, na njima se nalazi grb njegovog Liverpoola.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti