"Glumi bogataša, a posudio je od mene 10.000 i ganjam ga godinama zbog toga"
Anichebe i Sessegnon su skupa igrali u dresu West Bromwich Albiona u periodu od 2013. do 2016. godine i tada je navodni dug i nastao (Foto: EPA)

Anichebe optužio Sessegnona za prevaru

"Glumi bogataša, a posudio je od mene 10.000 i ganjam ga godinama zbog toga"

Midhat Šljivak

Nekadašnji fudbaler West Bromwich Albiona Victor Anichebe prozvao je nekadašnjeg saigrača Stephanea Sessegnona jer mu duguje 10.000 funti.

Na Instagramu je objavio priču o tome kako Sessegnon duguje novac njemu, ali i drugim fudbalerima i nazvao ga je "jeftinim kurvinim sinom".

"Tražio je da mu posudim 10.000 funti. Jurim ga već dugo zbog tog duga, ali mi ne odgovara na pozive i poruke. Čak je posudio i istu sumu od Youssoufa Mulumbua i ni njemu nije vratio novac", napisao je Anichebe, te je dodao:

"Glumi bogataša, a posuđuje novac od drugih i ne može da ga vrati. Ako ga neko poznaje ili ima bilo kakav kontakt, recite mu da mi pošalje moj je.... novac. Jeftini kurvin sin", napisao je Anichebe.

Ipak, nigerijski fudbaler koji je prošle godine nastupao u Kini ubrzo je izbrisao, a član turskog Genčlerbirligija Sessegnon se još nije oglašavao.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi