Godinama je igrao za BiH, danas mu svi zavide na supruzi: "Oči su mi ispale"

Uspješan i van terena

Godinama je igrao za BiH, danas mu svi zavide na supruzi: "Oči su mi ispale"

O. Lekić

Jeste li zaboravili Mirka Hrgovića? Otkako je okačio 'kopačke o klin', rijetko gdje ćete pročitati šta o njemu, kao da je nestao...

Ovaj nekadašnji "A" reprezentativac Bosne i Hercegovine po završetku karijere jedno vrijeme bavio se trenerskim poslom, i to kao 'desna ruka' Goranu Sabliću, no bilo kakve medijske istupe, kao što su intervjui, već godinama izbjegava. Procijenio je Hrgović kako je došlo vrijeme za neke mlađe, da je pažnja potrebnija njima i da je o njemu više-manje sve rečeno.

Po završetku karijere Hrgović se vratio da živi u Hrvatsku, gdje je i rođen, a dane u mirovini uljepšava mu prelijepa supruga Lana s kojom je zajedno još od vremena kada je nastupao za splitski Hajduk.

O Lani se ne zna mnogo, osim da je luda za modom i da je zahvaljujući svom stilu odijevanja inspiracija mnogim Hrvaticama, a prilično je popularna i na društvenoj mreži Instagram na kojoj ima više od 12.000 pratilaca.

Svog izgleda itekako je svjesna, pa se ne libi ni fotografirati u izazovnoj odjeći, a takve fotografije obične pokupe mnoštvo komplimenata poput: "Oči su mi ispale"; Savršena"; Ludilo koliko si zgodna".

Složit ćete se da je Mirko pravi sretnik...

View this post on Instagram

A night to remember 🥂🍾💯

A post shared by Lana Hrgovic (@lanahrgovic) on

Top Komentari

vuk
ovo se zove školovano novinarstvo
8 0
TuemueBakayoko
Mirko Hrgović jebo Gogu Sekulić
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.